Ford Ranger – міжнародний пікап 2024 року та король бездоріжжя

Сьогодні до Вашої уваги Ford Ranger, який розроблений австралійськими дизайнерами та інженерами Ford. Представлений у трьох комплектаціях – XL, XLT та Limited.

Автосалон «Велет Авто» пропонує придбати за вигідною ціною Ford Ranger XLT – рамний вантажний пікап із підвищеною прохідністю та великою кількістю допоміжних систем руху по бездоріжжю, який є лідером продажів серед пікапів у Європі.

Ford Ranger XLT оснащений 2-літровим турбодизельним двигуном потужністю 170 к.с., автоматичною коробкою передач або 6-ступеневою механічною, повнопривідний, наявний адаптивний круїз-контроль, системи, що відслідковують дорожню розмітку та сповіщають про зміну смуги руху, запобігають виїзду в іншу смугу руху, відслідковують дорожні знаки, наявна інтелектуальна система дотримання дозволеної швидкості тощо.

Доступні також пікапи Ford Ranger у комплектації Limited із 2-літровим турбодизельним двигуном потужністю 205 к.с. на 10-ступеневій автоматичній коробці передач.

Слідкуйте за оновленнями на сайті або завітайте до нас за омріяним пікапом Ford Ranger: м. Львів, вул. Липинського, 50-В.

Ми чекаємо на Ваш дзвінок: 067 673 50 15.

Детальніше про Ranger: http://surl.li/plkkx