Стильний місткий фургон Ford Transit Custom V710 для вантажних перевезень

Презентуємо Вам новинку – автомобіль Ford Transit Custom V710 2024 року виробництва, який доступний з 2-літровим турбодизельним двигуном, потужністю 136 к.с., на механічній коробці передач.

Transit Custom V710 доступний в двох версіях — L1 або L2 , які відрізняються загальною довжиною кузова і розміром колісної бази. В довгій версії можна розмістити 4-ри європалети.

Автомобіль витривалий і незамінний помічник для бізнесу. Об'єм багажного відділення в короткі версії становить 5,8 м3, а в довгій версії – 6,8 м3. Вантажопідйомність, відповідно, 3025 кг та –  3225 кг.

Вражає також оновлений зовнішній вигляд фургону. Високий передній бампер, різко виражені, харизматичні фари та вже впізнавана решітка радіатора Ford. Всі комплектації, обладнані 13-дюймовим багатофункціональним сенсорним дисплеєм, із інформаційно-розважальною системою Sync – 4.

В автомобілі наявний клімат-контроль та рециркуляція повітря. І, навіть, в базовій версії є безліч активних та допоміжних систем безпеки для водія та круїз-контроль.

Для отримання додаткової інформації щодо Ford Transit Custom V710 звертайтеся в автосалон Ford компанії «Велет Авто» до наших консультантів за номером телефону: 067 673 50 15.