Ford оголошує про інтеграцію нових додатків із мультимедійною системою SYNC 3

Ford інтегрував у SYNC 3 навігацію для комерційних автомобілів і додатків для пошуку локації

БАРСЕЛОНА, Іспанія, 26 лютого 2019 р. — На Всесвітньому мобільному конгресі (Mobile World Congress, MWC) у Барселоні Ford повідомив про інтеграцію двох нових навігаційних додатків із мультимедійною системою SYNC 3, причому один із них призначений для професійних водіїв комерційних автомобілів.

 Цим додатоком є Sygic Truck Navigation — лідер серед навігаційних програм для професійних водіїв. Тепер водії фургонів зможуть керуватися навігаційними підказками на великому вбудованому екрані мультимедійної системи Ford. Особливістю додатку є прокладання маршруту з урахуванням габаритів комерційного транспорту — Sygic Truck Navigation гарантує, що фургон не застрягне у вузькому провулку чи під низьким мостом*.  Доступні офлайн тривимірні карти успішно ведуть маршрутом навіть у важкодоступних місцях, де відсутній мобільний зв’язок. У Sygic Truck Navigation можна прокласти маршрут із урахуванням збільшених габаритів автомобіля — такого, як Ford Transit із високим дахом і з трейлером у зчепленні, — а також маршрут для автобудинку зі спеціально підібраними точками інтересу, у тому числі кемпінгами.

Додаток what3words допомагає людям швидко і з високою точністю знаходити будь-яку точку на Землі за допомогою всього 3 слів. What3words являє собою систему геокодування, в якій усю площу планети поділено на квадрати зі стороною 3 м, кожен із яких отримав унікальну адресу з 3 слів.

 Мультимедійна система SYNC 3, яка встановлюється на більшість сучасних моделей Ford, дозволяє користуватися мобільними додатки, що підтримуються, безпосередньо із вбудованого сенсорного екрана на передній панелі автомобіля. Керування додатками здійснюється за допомогою голосових команд та інтуїтивно зрозумілих клавіш на кермі, що робить подорожі безпечнішими та комфортнішими.

 Клієнтам Ford на окремих європейських ринках також стала доступна інтеграція із сервісом потокового відтворення музики TIDAL, який належить артистам і дозволяє прослуховувати аудіо в HiFi-форматі***.

 # # #

 * Інтеграція із Sygic Truck Navigation буде доступною на всіх ринках із березня 2019 р. Для роботи із застосунком необхідна прошивка SYNC 3 версії 2.3 і вище.

 ** Інтеграція з what3words наразі доступна на окремих ринках Європи та Північної Америки, про доступність на інших ринках буде повідомлено пізніше. Застосунок є безкоштовним і доступним для користувачів iOS та Android. Для використання на автомобілі Ford необхідна мультимедійна система SYNC 3 із будь-якою версією прошивки і вбудованою навігаційною системою.

 *** Для відтворення музики в HiFi якості необхідна платна підписка.